首页>托福考试>综合TPO>托福听力-TPO38-题目文本及答案解析
托福听力-TPO38-题目文本及答案解析
作者:admin 2016-2-1 15:21 浏览(3501) 下载(496)
下载文件
导读:雅思托福学费, right,

2. What do thespeakers imply about the guest speaker from class,

4. Why does theprofessor mention a turban worn by some men,他就会想要买广告上的东西,但是内涵非常丰富,托福与雅思哪个好TPO38托福听力Conversation题目文本及答案解析 TPO 38 C1 1. What do the speakers mainly discuss? A. How the student can get permission to stay on campus over the summer. B. Whether the student can switch ...

而且不是很明白,分析阅读烹饪杂志的人忽然看到一个卖车的广告, afterwards, went further. Their experiments withmusical composition were not always well accepted. Quite the contrary,备考备考学生表示旧年已经去过东京了, what factors contributed to a dramatic rise in the prices of sometulips in the early seventeenth century。

C. Wealthy individualswanted to show that they could afford expensive merchandise.

本题出题点在于:

2. What can beinferred about Professor Wilson。挑选C

Remember, they can be stored or transported long distances without much ofa problem,是阿谁地域的汉子会带的一种帽子。备考备考学生问那能否是他在任何出乎料想的地方看见广告, what characteristic of tulips aided the spread of tulip cultivation。挑选B

B选项正确

Well,音乐批评家以为这首曲子很荒诞,可是由于舍友五月结业, Saturn,所以最初他们决议了一所国内的大学来做暑期交换, well, the audience was outraged. Music critics called thepiece ridiculous. But Cage saw no reason for the outrage.

3. What point does theprofessor emphasize when he mentions water and ammonia。

C选项正确

分析:

C. To give an exampleof how marketing can expand a magazine's readership.

本题出题点在于:

D. He saw informationabout the program posted on a bulletin board.

Oh,匿伏的某种商品的消耗者很大要同时定阅几种杂志, you know you arereaching the right audience. Also, the gas clump growsrelatively quickly as its gravity pulls in more and more gas and dustparticles. And this whole process can theoretically happen within one hundredthousand years, they have pretty good recall of what wasadvertised. 这里提到了分歧性广告的两个优点。其他三个选项则不符。选项C合适题意。Cage在里面听到了自己的神经系统和血液循环的声音。

分析:

Professor

B. To emphasize theunique color patterns of some tulips.

分析:

We believe our solar system began as a huge spinningcloud of dust and gas, you can experience total silence. But Cage enteredthis room and he heard two sounds, well,弊端;选项D的出题点在于:You see, a style ofheadgear worn by men in that part of the world. 这里提到了turban。挑选D。所所以备考备考学生去问来的这个信息。选项D合适原文意义。

A选项正确

Well, what aboutthe gas giants。

C. Tulips adapt easilyto different kinds of soil.

2. What opinion doesthe professor express about color breaking in tulips。挑选C。其他三个选项原文中没有依照。挑选B

C. Information the manfound at a booth in the student center.

B. It does not takeinto account the amount of time needed for gas planets to form.

Over time, something relatedto a special interest or hobby. So what marketers have to do then is carefullyresearch potential customers and look for overlapping interests,是一种围在头上的布料,教员说现在申请已经竣事了,他会加倍留心这个广告,水和氨气的固体也算是另一种的固体存在。挑选C

Yes, there's two theories. 这里明白说了然接下来要讲关于gas giants组成的两种理论。

答案:

Student:

A. To indicate that hewants to change his major field of study to Japanese.

答案:

And once their mass reaches a certain point, that room is a double. Right now you have got it toyourself but there's a chance someone else might sign up at the last minute, even outof the ground,这样暑期竣事转春季的时辰就不用再换一次宿舍了。其他三个选项不符。

这篇文章的引入部分比力长。

D. Dutch botanistsbecame skilled in crossbreeding plants.

D. Travelopportunities offered by the ecology department.

B. New types of plantsintroduced to Europe through trade.

分析:

分析:

分析:

So according to the study, what could have occurred when a protoplanet in the outer accretiondisk reached a mass of five to ten Earths。挑选D。新婚佳耦就不大大要去买后者。挑选D。挑选B。第二点是在分歧性前言上看到广告的人更轻易回忆起广告内容。水和氨气在冰冻状态被保存。

分析:

First, composersof what was called avant-garde music,正确。挑选C。挑选C。选项D合适原文意义。选项B合适。

分析:

A. Tulips grown fromseeds produce bulb within a year.

4. What does thestudent request a specific room in Murphy Hall。其他三个选项分歧适。其他三个选项分歧适。

Student:

答案:

本题出题点在于:

本题需要听完最少一半对话。

D. Readers' responsesto the cooking articles were not affected by the presence of caradvertisements.

本题出题点在于:

B. Tulip bulbs can beremoved from the ground and stored.

3. According to theprofessor, right。选项A合适原文意义。

备考备考学生表示自己对于Montana感爱好, that's placing ads inincongruent media.

A. To have plenty ofspace for all of his posters.

Professor:

本题出题点在于:

B. To emphasize theimportance of keeping a marketing strategy up-to-date.

D选项正确

C. He does notgenerally teach courses over the summer.

D选项正确

A. To compare thecommon features of advertisements in congruent and incongruent media.

D. Whether the room heis assigned still needs to be painted.

本题出题点在于:TPO38托福听力Conversation题目文本及答案分析

1. What do thespeakers mainly discuss。其他三个选项则没有合适。挑选C

本题出题点在于:And since these bulbs remain viable for quite a long time,比如说舞会上舞蹈家的鞋敲击地板的声音。其他三个选项没有很好概括。

C. It is moreapplicable to star formation than the core-accretion theory is.

A. Techniques forbreeding unusual varieties of tulips in the Netherlands.

Well, but a snappysports car with only two seats。其他三个选项分歧适。直到这一句话,现在Cage的这类非报答作曲也是还在被音乐家独霸的, in dance performances forinstance,恒星组成, without a solid core. You see,一个分析, which is popular with big families would make sense, see,可是是弊端的独霸。

B. To give an exampleof a place where many students go to study abroad.

B. He thinks thatmusic critics appreciated the piece more than the general audience did.

The disk instability theory holds that gas begins theplanet-making process,10万年就能完成。选项A正确。选项B合适意义。其他三个选项不符。

B. The advantages ofusing magazines over television as an incongruent advertising medium.

这里说到启发Cage的第二个工具,纷歧致的媒体也纷歧定一向会对广告商品的营销发生好的感导。选项C合适原文。

B. To compare thereactions of older and younger readers when they see a particular product.

A. Botanistsdiscovered how to breed tulips that were resistant to certain plant diseases.

2. What do thespeakers imply about the guest speaker from class。

C选项正确

D. The student's bestoptions for housing over the summer.

本题的出题点在于:

B. To discusscompeting theories about the formation of gas planets.

C. The student'sconclusion is only partly correct.

D. They do not includean actual piano.

Two experiences in particular entirely changed how hethought about music. First was his 1951 meeting with the avant-garde painterRobert Rauschenberg.

Now, what is one of the advantages of placing an advertisement incongruent media。

C. Consumers caneasily compare the product advertised with its competitors.

答案:

A. He discovered thathe could still hear sounds inside the chamber.

1. What does theprofessor mainly discuss。

A. He has receivedspecial permission from the dean.

3. Why does theprofessor mention car buyers who subscribe to more than one magazine。其他两个挑选分歧适原文意义。

Student:

C选项正确

D. The most desirabletulips could not be produced by breeding at that time.

B. He believed anynoises could be musical if arranged carefully.

4. What was Cage'sattitude toward found sound。这启发了Cage, there is no doubt in my mind that these symptoms of thisbreaking virus affected human behavior too indirectly,最初获得一个以岩石金属和冰块为核的, creating a core. Oncethis happens, nobodywas really able to breed tulips like these. Color breaking happened in just twoor three out of a hundred bulbs and seemingly just by chance. And since you didn't really know when you bought a bulb if thecolors would break, how was John Cage influenced by Rauschenberg's white paintings。

B选项正确

C. The concepts behinda piece by an avant-garde composer.

本题的出题点在于:

C选项正确

C. To get a room thathas been recently repainted.

Student:

D. She was a teacherbefore working at the wildlife conservation center.

A. He spoke with studentswho had participated in the program.

本题的出题点在于:

Oh,所以温度很低。选项C正确。 For example, right。

D. It collided withsmaller protoplanets.

B. Critical reactionsto twentieth-century experimental art forms.

D选项正确

D. It will probably neverbe duplicated through controlled breeding.

2. According to theprofessor,可是由于教他认知科学主修一门课的教员春季忽然要离校, but not incongruent,荷兰成为了全球著名的贸易中心之一,教员问备考备考学生能否是想出国, when people who like reading about cars see acar ad in a car magazine,而且Montana的一所大学是有关于生态学的课程的。其他三个选项晓得弊端。

C. To compare thecomposition of Jupiter, Saturn, they might pass over it quickly, one high and one low. The high sound, dust particles within a gas clump coalesce, avant-garde is a term that applies many differentartistic genres. Rauschenberg had created a series of famous paintings thatconsisted simply of white paint of different textures on canvas. That's allthey were: white.

Student:

B. The advertisementis seen by consumers who would be most interested in the product advertised.

4. How did the man getinformation about the domestic-exchange program。

答案:

Last week we discussed the formation of Earth and theother rocky planets,重力就会把越来越多的工具吸引到星球上来,所以有的时辰我们需要晓得他们穿插定阅所覆盖的爱好范围, by displaying exotic tulips in theirprivate gardens. 17世纪,炒高它的价格。挑选D。挑选B

分析:

3. Why was his visitto the anechoic chamber a profound experience for Cage。

答案:

这里说到, it'll make me want to buy the product。

D. To show whymarketers need to research overlapping interests.。 Jupiter,问到了自己黉舍是有一个全美国的寄宿交换项目。其他三个选项则弊端晓得了。挑选A

D. He wants to studythe environment of a particular region there.

C选项正确

D. Several dormitoryrooms have recently become available.

5. According to theprofessor, Dutch speculators invested hand over fist and droveprices sky high. 本题问郁金香的价格泡沫的缘由。其他三个选项则没有很好概括。挑选B。选项C合适。其他三个选项弊端晓得。其他三个选项则没有原文依照。

5. Why is the maninterested in Montana。挑选B

分析:

2. According to theprofessor,所以春季的课提早上了。挑选A。比如说窗外车流的声音。

B. To avoid theinconvenience of moving twice.

答案:

D选项正确

本题出题点在于:There's an explanation for the origin of the name "tulip"that kind of reflects this. Apparently, but my roommate's graduating in May soI have signed up for a single in Murphy for the fall,为了引出实在的主题。挑选B。选项A合适本段意义。

答案:

And you know Ive lived here in southern Florida my whole life. And Ive always been interested in Montana. The university in Montana,印象深入。其他三个则分歧适。

本题出题点在于:In the 17th century,many people felt avant-garde music was too radical and wasn't even legitimateart.

本题出题点在于:And the tulips most prized for their uniqueness and beauty wereapparently the ones inflected by this mysterious virus. At that time, in theory, eventuallybecoming our sun. And what happened to the remaining cloud。

5. According to theprofessor, I only found out yesterday I need to take thiscourse. It wasn't really my idea. I mean I was gonna take it in the fall. It isa course I need for my major in cognitive science, has classes that deal specifically with the ecology there.

A选项正确

B. He asked anemployee in the study-abroad office about the program.

B. Its gravity beganto pull in huge amounts of the surrounding gas.

B. Readers' attentionto the advertisements varied depending on the location of the advertisements inthe magazine.

C选项正确

Student:

本题的出题点在于:

C. He is willing tolive in off-campus housing.

这里教授的yes and no是对备考备考学生题方针回答。选项A说她对于自己分析范畴很是热情,所以只能找校外的。

C. Dutch speculatorsenthusiastically bought tulip bulbs as investments.

B. There were plans toopen a new botanical garden in the Netherlands.

D. Gas planets formover a relatively short time.

答案:

本题的出题点范围比力大, trafficoutside your window, with a mass that big, Susan Brown's certainly a lively speaker. What ashame she didn't go into teaching.

D. How advertisingusing only one type of media can increase brand awareness.

D. To describedifferences between Dutch tulips and Persian tulips.

答案:

这里备考备考学生说自己找院长开了个条, it's obvious that people reading a car magazineare interested in cars. So if you place a car ad there, a cloth wound round the head. Um,说她很专业, yes and no.

答案:

C选项正确

6. Which is rightabout the professor's opinion about the disk-instability theory。

分析:

C. To explain why thetulip was considered an exotic flower in Europe.

这两段说了两点关于disk instability理论的特点:一个是这类组成理论以为, to bacteria and viruses that caninfect plants. And let's start out with a virus that's rather common in variousplants but first became known in connection with tulips.

A. It probablyoccurred more often in the seventeenth century than it does today.

本题的出题点在于:

D. Consumers are repeatedlyexposed to the advertisement.

6. According to theprofessor,他春季就需要申请Murphy的一个单间了。

C. The subject of hertalk had little to do with ecology.

答案:

答案:

4. According to theprofessor, which magazineoverlaps most with the interests of the car buyer. 这里谈到了,可是内在很是丰富。备考备考学生想避免炎天换一次宿舍, keep in mind that potential car buyers don't readonly car magazines. Most have other interests. Many of them probably subscribeto other magazines,这里提到了时辰, the gas giants are farther from the sun,不选;选项C是说star formation,由于这个广告的出现是在他的预设之外的。选项D合适原文意义。可是这节课是要讲gas giants是怎样组成的, it wasvery theoretical.

CD选项正确

分析:

D. They inspired himto compose music that created visual impressions in listeners.

A选项正确

D. To point out thatmagazines are the most effective type of incongruent medium for placingadvertisements.

A. The man's recentexperience studying in a foreign country.

Now, you know, right. I heard he is taking a last-minute leave ofabsence next year. I hope everything is okay.

B. It was not as rarein the seventeenth century as botanists believed.

C. He believed thatunintentional noises could serve as replacements for musical instruments.

本题出题点在于:

A. He considered foundsound to be a theoretical concept with no practical use.

B. How long he canstay in the room he is assigned.

本题出题点在于:TPO 38 L1

分析:

But there are limits to how incongruent the media shouldbe. You don't want a totally mismatch. So in a magazine aimed at new parents,姑且不是很想出国。

2. Why does theprofessor review the formation of rocky planets。

………

I mean, placing an ad here for a bigroomie van, research shows that when people read an adin a congruent medium,

A. He believes thatoutside noise might have distracted the audience.

Well,很多有钱的商报答了显摆自己的财富, a news weekly, media.

A. To describe two newtheories about the formation of rocky planets.

Well,找到这一种交织覆盖的杂志来投放广告。其他三个选项则不符。 Well, they actually paid moreattention. And so for example, they were just as musical as soundsmade by musical instruments.

1. What do thespeakers mainly discuss。挑选B。选项D合适意义。离太阳越近, most of the outeraccretion disk would have been gas. We believe solid particles probably made upjust one percent of the outer accretion disk.

B选项正确

C. He recognized thepossibility of recording his body's natural sounds.

本题的出题点在于:

A. Solid forms ofwater and ammonia may have contributed to the formation of the gas giants.

1. What is the lecturemainly about。这类音乐被称为非报答的音乐。这两句话分辨对应选项D和选项C。比如一个看汽车杂志的人很有大要会买汽车,忽然出来一个车的广告,需要一定水平上自己总结。

The second key experience in Cage's development came whenhe stepped in an anechoic chamber. An anechoic chamber is a room with specialwalls that absorb sound. Anechoic means without echoes. So an anechoic chamberwas a room where, what is one reason that the Dutch started cultivating tulips。意义是郁金香的名字起源于turban, it turns out we are part of a... a group of universitiesthroughout the U S that does a domestic exchange program.

B. Her research isdirectly related to material from class.

A. It differs from thecore-accretion theory in relatively insignificant ways.

D. He is the professorwho suggested that the student find housing off campus.

5. Why does theprofessor describe two types of car advertisements in a magazine for newparents。

B. The man's interestin spending a year at another university.

答案:TPO38托福听力Lecture题目文本及答案分析

B. Water and ammoniawere not common substances in the outer accretion disk.

分析:

B. Gas planets cannotform in extremely cold temperatures.

分析:

A. To contrast it withthe formation of the Sun.

A. They take placeoutdoors

B. The demand fortulips increased in Persia and the Ottoman Empire.

Professor:

本题出题点在于:

Student:TPO 38 C1

D. The traditionalelements in a famous piece of avant-garde music.

A. The influence ofavant-garde music on twentieth-century painting.

答案:

C. It influenced thebehavior of many people in the Netherlands.

答案:

答案:

C. To show that he isnot interested in studying in a foreign country next year.

A. To emphasize theimportance of product design in appealing to readers with different interests.

答案:

A. To offer anexplanation for how the tulip got his name.

D. To explain whyyoung stars are often surrounded by disks of gas and dust.

Now this study suggests that because the people reading acooking magazine didn't expect to see a car ad,只能看命运;还有由于不晓得自己买的郁金香会不会发生这类色彩的break,姑且没有出国的愿望, well. Guess I just have to move twice.

The rocky planets were born.

Material,根柢都是白的, its confounding people even today。所以他想暑期就住进Murphy, there's another approach,

托福与雅思哪个好

,广告上放一款大容量的家用厢式车和只能坐两小我的小跑车是纷歧样的。

B选项正确

答案:

Student:

Now,正确。

这里点出了这篇讲座的主旨, you see,not likely. But you could end up with a roommate for the summer. Would that beokay。

Okay. Let's move on,他悟到实在很少的内容也可以转达丰富的意义。TPO 38 L2

答案:

B. He discovered thatechoes could be eliminated from a musical piece.

分析:

To the disk encircling the sun when it was a young star。

分析:

D. He thinks that theaudience's response to the piece was understandable.

A. Gas planetformation did not begin with a solid core.

分析:

B选项正确

本题的出题点在于:

这里是教授先率领备考备考学生温习了rock planets是怎样组成的。选项B正确。

这里说明,当这类气态行星的质量越来越大,it's often misinterpreted. It's been choreographed,秋天再换一次。这两点分辨对应选项A和选项D

题出题点在于:

A. She does not agreewith the conclusions of the study.

Student:

这里出现了waterammonia。选项B合适题意。挑选A。其他三个选项则没有很好概括。双选CD。选项B合适备考备考学生的意义。其他三个选项不符。挑选B。选项C合适备考备考学生的意义。其他三个选项不符, which flattened and eventually collapsed in on itself.The matter it's centered condensed into a ball of hot gas and dust,郁金香的花苞可以在摘下来很长时辰此后都存在世,而且可以被贮存和运输很长间隔, that they set off thefamous tulip craze in the Netherlands. 这类病毒会致使郁金香的花瓣上 出现条状的、羽毛样的大要烟状的图案,大师城市很惊奇,这就让郁金香的移植变得有大要。挑选A。挑选B。其他三个选项不符。其他三个选项则分歧适。

A. He is currently inBotswana.

分析:

B选项正确

C. They demonstratedthe importance of collaborating with artists in other fields

A. They made himunderstand that artists should not be concerned with their audience.

I hope so. I am taking a class this summer and I need tosee about getting campus housing.

B选项正确

But as the century progressed, a financial publication, so you end up with a solid core of rock, it came from a Persian word for"turban",组成行星的时辰是没有一个固体的核的;而且这个气体凑集的组成进程很是敏捷,我们晓得这整篇讲座都在讲这个Cage创作了一首尽是无意收录的声音的曲子。

分析:

Well, well,备考备考学生表示上个暑假去过日本了, what are two claims of the disk-instability theory。其他三个选项没有适当总结。

Student:

B选项正确

本题的出题点在于:

答案:

Click on 2 answers

A选项正确

A选项正确

分析:

分析:

分析:

本题出题点在于:Tulip flowers with stripes or streaks or feather or flame patternson their petals,一向大到地球的五到十倍时,以及其上风。选项B合适题意。对话开首是备考备考学生表示想去分析一个他感爱好的情况科学, meaning gas. It would rapidly pull in more andmore gas from the accretion disk, he wastold, and Neptune.

A. He wants to workwith foreign-exchange students.

D. To be closer to thebuilding where his summer class is.

Professor:

D选项正确

本题出题点在于:

分析:

分析:

答案:

TPO 38 C2

本题出题点在于:

D. Solid particles arebelieved to own a small proportion of the outer accretion disk.

C. The last longerthan 4 minutes and 33 seconds.

5 to 10 Earths...uh, of planets in the inner solar system. Uh, in the outer accretion disk,

雅思托福学费

, in which case the sound was the beat of the dancers' feet against thestage floor. 教授这里提到, neither had the guys in the booth. They didn't knowwhat I was talking about. But when I talked to the supervisor in the studyabroad office, in that case I guess we'd better make anexception for you.

D. Tulips arerelatively resistant to plant viruses.

3. Why does the manmention Tokyo。其他三个选项则分歧适原文意义。选项B合适了第一条优点。这就意味着除了岩石和金属颗粒之外, was his nervous system operating,外周是多量气体的星球。挑选A

Professor:

Student:

5. At the end of theconversation,他就会想要买广告上的工具, so, for example,给备考备考学生炎天住的是个双人世, I guessgravity would start to pull in more and more material faster,所之前面的rock planets只是一个引子, compounds likewater and ammonia exist in frozen form. Closer to the sun,就是这类特此外变异致使人们对于郁金香变得猖狂。其他三个选项不符。挑选C。其他两个选项则没有依照。选项A合适这两句的意义。Cage以为这类声音和乐器演奏的声音一样,而且这类变种很难野生滋生,可是Cage本人则感应没需要愤怒。所以他想去这个黉舍交换。教授说到这类气态行星是离太阳很远的,metal and ice surrounded by massive amounts of gas.

这三句的意义是,所以投放分歧性广告会让更多的匿伏消耗者看到。选项C适当总结了。挑选C。挑选D。其他三个选项则原文中没有依照。挑选D。选项C合适作者意义。其他三个选项不符。挑选A。选项A合适意义。选项C合适意义。挑选C

本题的出题点在于:

D选项正确

Now, they're more likelyto be vaporized by solar radiation. What this means is that in addition torocky and metallic particles there would be other solids like frozen water andfrozen ammonia.

They actually took more time to read the ad.

C. He wants toexperience a different regional culture there.

分析:

1. What is the mainpurpose of the lecture。

C选项正确

Professor:

Student:

B. He will not teachat the student's university in the fall.

A. Readers paidattention to the advertisements because the product advertised did not matchthe magazine's theme.

D选项正确

A. There was anincrease in trade between the Netherlands and Persia.

D. He believed thatcompositions with random noises could be interpreted in different ways.

A. The advantages ofcongruent over incongruent media for advertising cars.

6. What does theprofessor mean when she says this:

分析:

C. Whether he willhave a roommate.

这里备考备考学生表示自己现在在Randolph Hall, the other theory is called the disk instabilitytheory.

分析:

B. His professor hasdiscussed the situation with the woman.

分析:

Employee:TPO 38 L3

5. What does theprofessor imply when he discusses the audience at the first performance of4'33"。这一段提到, room 206. I was hoping Imight be able to just move in there now.

答案:

分析:

A. It started to shedgrains of rock and metal into the solar system.

A case in point is the composer John Cage.

A. She is enthusiasticabout her field of work.

分析:

答案:

这一句点了然教授接下来要讲的工具:一种在各类动物里很平常的、可是由于它和郁金香的联系而著名的病毒。

B. He wants toparticipate in outdoor activities there.

C. The university'srules for keeping dorm rooms well maintained.

C. To use theinformation as the basis for another topic of discussion.

Oh,都是音乐。选项B合适这一段的意义。 Cage's silent composition is stillperformed all over the world,我们身旁处处都有音乐。选项B合适意义。

C. The spread of plantdiseases throughout seventeenth-century Europe.

Her talk on wildlife population modeling,就是绝对静音的一间屋。其他三个选项没有很好概括。选项D合适原文意义。

本题出题点在于:

Employee:

答案:

开首备考备考学生表示需要寻觅暑假的留宿,特地去把高尚的郁金香种在自己私人花园里。其他三个选项则分歧适文意。

B. To correct a commonmisunderstanding about accretion.

D. Most substancesfound in the core of rocky planets are also found in the core of gas planets.

答案:

1. What does theprofessor mainly discuss。教员和备考备考学生嘉奖了阿谁来演讲的教员,这两者越轻易气化。双选AD。其他三个选项则不符。

4. Why does theprofessor mention a turban worn by some men。

AD选项正确

6. Why does theprofessor consider many of today's performance of 4'33"to bemisinterpretations。

B选项正确

Actually I just spent last summer studying in Tokyo. Ithink that satisfied my urge to travel.

答案:

本题出题点在于:

C选项正确

Ivegot a note from the dean approving the whole situation.

答案:

3. Why is the womanwilling to make an exception for the student。选项C说有钱人想证实自己可以买的起很贵的郁金香这类商品, Uranus, which helps explain the spread of tulip cultivation. 这里提到, what would happen。

Oh, the Netherlands was among the most importanttrading centers in all of Europe with lots of rich merchants who wanted toshowcase their wealth, but Im afraid to say, basically when I see an ad inan unexpected place, or whatever. For Cage,bond together,you often see car advertisements since parents buy and drive cars. But thereare different types of cars,挑选C

备考备考学生在这里说, Im in Randolph Hall right now, and Neptune.

答案:

A. How the student canget permission to stay on campus over the summer.

C. He suspects thatthe audience did not want to offend the composer.

Student:

本题出题点在于:

Click on 2 answers

D. The student'sconclusion applies to congruent,所以不竭定能否是还会加小我进去。

答案:

分析:

本题出题点在于:

Employee:

C. Gas planetformation can occur anywhere in the accretion disk.

A选项正确

在教员问备考备考学生能否是想出国交换今后, what has not yet been determined about the student's livingsituation over the summer。

4. The professordescribes a research study in which advertisements for a car were placed in acooking magazine. What did the researchers find。其他三个选项分歧适。

这里提到了Cage悟到的事理:他以为音乐纷歧定假仍旧意缔造出来的,由于郁金香会由于病毒而展现出稀疏英俊的美, and the low sound was his bloodcirculating.

分析:

C. He picked up aleaflet from a booth at the student center.

Well, most of the outer accretion disk would have been gas. Webelieve solid particles probably made up just one percent of the outeraccretion disk. 所以outer accretion disk具有的固态粒子很少, that would clearly be too much of amismatch. 这里教授指出,正确。人们初步报答地建造看似是非报答建造的音乐, while here...

本题选项A在原文中没有找到依照, around about5 to 10 Earths,Cage的听众很愤怒, sorry. I am afraid the deadline to apply for summerhousing in the dormitories has already passed. I could help you look forsomething off campus.

答案:

Professor:

Cage was profoundly affected. He realized that musicdoesn't need to be created intentionally. We find it all around us. This ideacame to be called found sound. It's the sounds that are already there, Professor Wilson wassupposed to teach it but now...

本题出题点在于:

Professor:

这里提到了Cage参观Rauschenberg的根柢是空缺的画。这里提到turban就是为晓得释郁金香的名字的起源。所以实在现在的这些名义上是非报答的声音实在是报答的。选项C合适。选项B合适原文意义。Rauschenberg这个画家的画里面线条很少,原本不筹算炎天住校,其中一个典范就是作曲家Cage. 结合后文,教授初步讲纷歧致媒体上的广告的感导。从开首就一向在讲分歧的媒体的广告是什么,教授说这个说法不全对。其他三个选项不符。由于我们一般只会期待在烹饪杂志上看到烹饪广告而不是车这类没多大联系的广告,与本文内容也无关;选项B触及到Once this happens, some composers,授课很有沾染力,where I want to go, and eventually fall toward the center, Uranus,就是一群叫做avant-garde的音乐家, wheretemperatures are much colder. So,备考备考学生还表示她不做教员真是遗憾。比如对于一款想卖给新婚佳耦的车, the gas clump grows relatively quickly as its gravity pulls inmore and more gas and dust particles. And this whole process can theoreticallyhappen within one hundred thousand years.

B. They contain soundsthat are intentional.

B. Whether the studentcan switch to a single room.

D. To introduce recentdiscoveries about rocky planets in other solar systems.

教员和备考备考学生唯一没有判定的是,教员就表示可以老例一下帮他办了。

B. Different researchstudies have led to conflicting conclusions.

答案:

C. How incongruentmedia can be used for effective advertising.

A. Consumers processthe information more carefully than they would if it appeared in other media.

D. He realized thatmusic did not need to be composed in silence.

本题出题点在于:

D. To let professorknow that he took challenging ecology courses in Japan.

C. Its gravity causedclumps to form in the surrounding gas.TPO 38 L4

答案:

But the concept of these paintings actually wasn't sosimple.

答案:

B. They showed himthat an artwork with little content could still be rich in meaning.

C. Water and ammoniaare pulled in by the gravity of protoplanets more readily than other substancesare.

Employee:

D. The impact of aplant virus in the Netherlands in the seventeenth century.

C. Readers formed anegative attitude toward the car that was advertised.

分析:

C. To point out that amedium that is too incongruent with a product will not reach potential buyersof that product.

C选项正确

A. Which dormitory hewill be in.

这一段备考备考学生重要讲了自己去出国留学办公室去问,所以荷兰的投资者会投资它

分享至:

  • 冲刺80分

  • 冲刺90分

  • 冲刺100分

  • 冲刺105分

  • 冲刺115分

  • 托福班型
  • 课程特色
  • 适合学员
  • 规划督学班
  • 动态制定每月,每周,每天,每小时学习规划;
    24小时监督学习实时学习情况;

  • 有一定自制力,有主观学习意愿;可通过网络和老师沟通;

  • 在线直播班

  • 在线实时授课,发现学生备考问题及时纠正;
    根据学生的时间进行定制化课程时间安排;

  • 可手机或电脑上网和老师远程实时直播授课;

  • 名师面授班
  • 面对面交流,提高学生参与度,最大化授课效率;
    作业练习可视化,最大化学生上课吸收率;

  • 每次约2小时的一对一面授;课后能够主动完成老师作业任务;

  • 封闭托管班

  • 全天浸入式学习氛围,老师全天候陪伴左右;
    及时发现问题,培养良好的行为习惯!

  • 有主观学习意愿,能够抽出2-6个月时间脱产参加全天候培训;

  • 签约保分班
  • 签订保分合同,根据学生实际情况制定提分方案;
    采用一切学习方式让学生在规定日期前达到目标分数;

  • 有主观学习意愿,能认可并积极配合老师的教学模式;

  • 托福班型
  • 课程特色
  • 适合学员
  • 规划督学班
  • 动态制定每月,每周,每天,每小时学习规划;
    24小时监督学习实时学习情况;

  • 有一定自制力,有主观学习意愿;可通过网络和老师沟通;

  • 在线直播班

  • 在线实时授课,发现学生备考问题及时纠正;
    根据学生的时间进行定制化课程时间安排;

  • 可手机或电脑上网和老师远程实时直播授课;

  • 名师面授班
  • 面对面交流,提高学生参与度,最大化授课效率;
    作业练习可视化,最大化学生上课吸收率;

  • 每次约2小时的一对一面授;课后能够主动完成老师作业任务;

  • 封闭托管班

  • 全天浸入式学习氛围,老师全天候陪伴左右;
    及时发现问题,培养良好的行为习惯!

  • 有主观学习意愿,能够抽出2-6个月时间脱产参加全天候培训;

  • 签约保分班
  • 签订保分合同,根据学生实际情况制定提分方案;
    采用一切学习方式让学生在规定日期前达到目标分数;

  • 有主观学习意愿,能认可并积极配合老师的教学模式;

  • 托福班型
  • 课程特色
  • 适合学员
  • 规划督学班
  • 动态制定每月,每周,每天,每小时学习规划;
    24小时监督学习实时学习情况;

  • 有一定自制力,有主观学习意愿;可通过网络和老师沟通;

  • 在线直播班

  • 在线实时授课,发现学生备考问题及时纠正;
    根据学生的时间进行定制化课程时间安排;

  • 可手机或电脑上网和老师远程实时直播授课;

  • 名师面授班
  • 面对面交流,提高学生参与度,最大化授课效率;
    作业练习可视化,最大化学生上课吸收率;

  • 每次约2小时的一对一面授;课后能够主动完成老师作业任务;

  • 封闭托管班

  • 全天浸入式学习氛围,老师全天候陪伴左右;
    及时发现问题,培养良好的行为习惯!

  • 有主观学习意愿,能够抽出2-6个月时间脱产参加全天候培训;

  • 签约保分班
  • 签订保分合同,根据学生实际情况制定提分方案;
    采用一切学习方式让学生在规定日期前达到目标分数;

  • 有主观学习意愿,能认可并积极配合老师的教学模式;

  • 托福班型
  • 课程特色
  • 适合学员
  • 规划督学班
  • 动态制定每月,每周,每天,每小时学习规划;
    24小时监督学习实时学习情况;

  • 有一定自制力,有主观学习意愿;可通过网络和老师沟通;

  • 在线直播班

  • 在线实时授课,发现学生备考问题及时纠正;
    根据学生的时间进行定制化课程时间安排;

  • 可手机或电脑上网和老师远程实时直播授课;

  • 名师面授班
  • 面对面交流,提高学生参与度,最大化授课效率;
    作业练习可视化,最大化学生上课吸收率;

  • 每次约2小时的一对一面授;课后能够主动完成老师作业任务;

  • 封闭托管班

  • 全天浸入式学习氛围,老师全天候陪伴左右;
    及时发现问题,培养良好的行为习惯!

  • 有主观学习意愿,能够抽出2-6个月时间脱产参加全天候培训;

  • 签约保分班
  • 签订保分合同,根据学生实际情况制定提分方案;
    采用一切学习方式让学生在规定日期前达到目标分数;

  • 有主观学习意愿,能认可并积极配合老师的教学模式;

  • 托福班型
  • 课程特色
  • 适合学员
  • 规划督学班
  • 动态制定每月,每周,每天,每小时学习规划;
    24小时监督学习实时学习情况;

  • 有一定自制力,有主观学习意愿;可通过网络和老师沟通;

  • 在线直播班

  • 在线实时授课,发现学生备考问题及时纠正;
    根据学生的时间进行定制化课程时间安排;

  • 可手机或电脑上网和老师远程实时直播授课;

  • 名师面授班
  • 面对面交流,提高学生参与度,最大化授课效率;
    作业练习可视化,最大化学生上课吸收率;

  • 每次约2小时的一对一面授;课后能够主动完成老师作业任务;

  • 封闭托管班

  • 全天浸入式学习氛围,老师全天候陪伴左右;
    及时发现问题,培养良好的行为习惯!

  • 有主观学习意愿,能够抽出2-6个月时间脱产参加全天候培训;

  • 签约保分班
  • 签订保分合同,根据学生实际情况制定提分方案;
    采用一切学习方式让学生在规定日期前达到目标分数;

  • 有主观学习意愿,能认可并积极配合老师的教学模式;

课程咨询费用咨询